Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-diós bögrés süti

Almás-diós bögrés süti
Almás-diós bögrés süti
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egészséges édességet szerettem volna gyorsan elkészíteni.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almákat meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. A diót durvára vágjuk.
  3. Minden hozzávalót egy keverőtálban habverővel elkeverünk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, elegyengetjük.
  4. 180 fokos sütőben alul-felül sütésen, 25-30 perc alatt megsütjük. Ha nagyon barnulna a teteje, letakarjuk fóliával vagy sütőpapírral.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 25x20 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 10 969
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

almás kevert süti, almás-diós sütemény, almás bögrés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

215
kókuszolaj 1.5 dl
teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt 1 bögre
erythritol 5 ek
tojás 3 db
1 csipet
dió 8 dkg
alma 3 kis db
fahéj 1 teáskanál
szódabikarbóna 1 kk