12 laktató, hússal pakolt tészta, ami gyors ebédet jelent

A hús és a tészta kombinációja mindig tuti találat: gyorsan elkészül, ráadásul még a legválogatósabbak sem találnak rajta (ki)fogást. Nálatok melyik készül ma?

  1. 1.

    Pesztós tagliatelle, csirkemellcsíkokkal és pirított mogyoróval

  2. 2.

    Csirkemelles-tejfölös pirított tészta

  3. 3.

    Pulykaragu metélttel

  4. 4.

    Rizsmetélt pirított csirkehússal és zöldhüvelyű babbal

  5. 5.

    Laskagombás csirkemell zöldpesztóval

  6. 6.

    Csirkés-kelbimbós tészta

  7. 7.

    Négyhagymás-tejszínes csirke

  8. 8.

    Kacsamájas borsós ragu

  9. 9.

    Csirkecsíkok tejszínes tésztával

  10. 10.

    Kacsaragus spagetti

  11. 11.

    Csirkés Alfredo (Chicken Alfredo)

  12. 12.

    Gombás-csirkés pappardelle

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek