Kiadós, sült zöldséges, húsmentes bagett szendvicsimádóknak

Megérkezett az új Vénusz+ Zabos kenőmargarin, amiben a zab selymes íze a növényi olajok lágy keverékével találkozik. Ezzel a tartósítószermentes termékkel készítettünk egy szuper, vegetáriánus philly cheese-steak szendvicset. Próbáljátok ki ti is!(x)

Az új Vénusz+ Zabos kenőmargarin tökéletes szendvicsalap lehet azoknak, akik egy izgalmas és krémesen lágy ízvilágra vágynak, de azoknak is, akik szeretnék feldobni a hétköznapi szendvicseket. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-allergiások is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.

Nézd meg a receptvideónkat itt:

A receptet itt találjátok!

Ez a szendvics hús nélkül, pirított csiperkegombával készült, de került bele még sült paprika, hagyma és olvasztott sajt is. Végül egy egyszerű majonézes öntettel gazdagítottuk, és csemegeuborkával is felturbóztuk. Isteni, látványos és laktató.

Langyosan tálaljuk, magában vagy kevert salátával, de akár sült burgonyával is nagyszerű. Ha esetleg kihűl, kontaktgrillen újramelegíthetjük.

Keress még több Vénusz + Zabos kenőmargarinnal készült receptet itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek