növények

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!

Nosalty

7 fa és cserje, amely pompás aranysárga virágokkal díszeleg

Az aranysárga virágú fák és cserjék nemcsak színkavalkádot, hanem frissességet és életet visznek az udvarokba, kertekbe és parkokba. A cikkben szereplő növények lenyűgöző látványt nyújtanak tavasszal és nyáron, virágaik mézes illatukkal és vibráló színükkel vonzzák a pillangókat és méheket. Te melyiket látnád szívesen a kertedben?

Nosalty

7 szépséges növény, ami kis kaspóban is buján nő

A konténeres kertészkedés ideális megoldás azoknak, akik kis helyen, a teraszon vagy az erkélyen szeretnének zöldellő, virágzó növényeket nevelni. Most bemutatjuk azokat a könnyen gondozható növényfajtákat, amelyek különösen jól érzik magukat kaspókban és virágtartókban.

Nosalty

7 növény, amely segít elűzni a legyeket az otthonodból

A legyek bosszantó és kártékony kis élőlények, amelyek megkeseríthetik a szabadban töltött időt. Ha nem szeretnél vegyszereket használni ellenük, akkor természetes módon is védekezhetsz, növényekkel. A cikkben szereplő növények finom illatukkal elűzik a kártevőket, bónuszként pedig kellemesebbé teszik a kertedet és otthonodat is.

Nosalty

Fűszernövények, melyek egymás mellé ültetve nőnek nagyra

Nemcsak azért érdemes fűszernövényeket termeszteni otthon, mert finom illatúak és szépek, hanem azért is, mert ízletesebbé tehetjük velük az ételeinket és italainkat. Az alábbiakban bemutatjuk, miért jó ezeket a növényeket saját kertünkben vagy balkonunkon nevelni, és tippeket adunk arra vonatkozóan, melyeket ültessük egymás mellé a bőséges termés érdekében.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek