7 nap, 7 étel – Villámtészták és krémlevesek váltakoznak a héten

Néha nem árt visszatérni az egyszerűség talajára: a főzésben ezt jelentheti például a gyors, de laktató fogások választását, például az olyan közkedvelt kategóriákból, mint a tészta és a krémleves. Tegyünk így egész héten, nem fogjuk megbánni!

Nem csak a gyorsaság iránti vágy vagy az időhiány lehet az oka az egyszerűbb fogások választásának. Ott van például a komfort is, amit ezek a szimpla élvezetek adnak (egy pár perc alatt összedobott tésztaétel szinte instant éhségoltása), de az éppen aktuális évszak is magyarázat lehet erre (gondoljunk csak az őszre és annak megannyi színes és ízes, mégis valahol primitívnek aposztrofálható krémlevesére). Ha pedig már épp ezzel a két példával éltünk, töltsük meg az egész hetünket selymes krémlevesekkel és karakteres tésztákkal – gyorsan főnek, sokáig laktatnak, mi más kellhet még?

Nézd meg galériánkban a hétre szánt gyors krémleveseket és tésztákat!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Vesd bele magad az őszbe az alábbi cikkekkel:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!