Mit főzzek ma? Földimogyoró-krémleves, rántott padlizsán és almás rétes vár

A mai menü húsmentesen készül, de ettől függetlenül nem maradunk majd éhesek utána.

A mai menüt egy különleges levessel indítjuk, majd jöhet egy ropogós rántott padlizsán, végül egy szaftos almás rétes.

LEVES

Még több különleges levesek itt!

FŐÉTEL

Még több sült zöldség itt!

DESSZERT

Még több almás sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek