kirándulás

A vietnámi, a kultgyanús és a vegán, avagy ezt együk...

Angyalföld mindig is a XIII. kerület mostohábbik része volt az agyonhype-olt Újlipótvároshoz képest. Tény, hogy itt valóban vadászni kell a jó helyeket, míg Újlipóciában kikerülni sem lehet őket, pedig hogy egy klasszikust idézzünk, „igény vóna rá" a 60 ezer fős lakosságú Angyalföldön is. Kiemelkedő gasztropontok Újpesten innen, Vizafogón túl.

Nosalty

13 mesés szeptemberi gasztroprogram a bor és az őszi ízek...

A rekkenő hőség és az egész héten át tartó nyári fesztiválok után sem maradunk gasztronómiai programok nélkül! A követező pár hétvége számos páratlan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, Budapesten és vidéken egyaránt mindenki talál majd magának olyan fesztivált, amire érdemes kilátogatni.

Nosalty

10 hely Újlipótvárosban, ahol reggel-délben-este is jót ehetsz

Újlipótváros Budapest egyik legizgalmasabb „evőnegyede” izgalmas delikáteszekkel, specializált sajtbolttal és hentessel, specialty-kávézók sorával, kiülős és bekuckózós helyekkel. Újhullámos pékségek és szendvicsezők minden sarkon, ez Újlipótváros, ahol összefolynak a korareggelek, kávészünetek és az esti lazulások. Ez nem a nagyéttermek otthona, ezért mi is olyan laza és pezsgő helyeket ajánlunk, ahová nem a háromfogásos ünnepi ebédekre ülünk be, hanem a városi mindennapok helyszínei. Irány Újlipócia!

Nosalty

6 teraszos étterem Óbudán, ahol a legjobbakat eheted

Óbuda az egyik legváltozatosabb kerületünk az ófalusi részek mellett magasodó lakóteleperdőkkel, az ókori rómaiak által örökül hagyott amfiteátrummal és az Aquincummal. A Római-parti összeállításunk után lássuk, mit kínál Óbuda nyáron, a szabad ég alatt, ha a Dunától beljebb keresünk éttermet!

Nosalty

Pengeéles segítőtárs: így találj magadnak jó fejszét!

Itt van az ősz, ami sokak számára egyet jelent a túraszezon beköszöntével, mások pedig ilyenkor látnak hozzá a kerti hulladék hasznosításához, a téli tüzelő hasogatásához. Bármilyen célból is, de egy strapabíró fejszére biztosan szükségünk lesz. Nézzük, hogyan választhatjuk ki a legkönnyebben a megfelelő eszközt! (x)

Hirdetés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 hiba, amitől leragad és szakad a palacsinta

A palacsinta maga a megtestesült boldogság, kivéve persze akkor, ha nem viselkedik jól a serpenyőben, leragad, szakad, és összességében bosszúságot okoz nekünk. A mai Napi Tipp keretében a rosszalkodás mögött álló okokat vesszük majd sorra.