Találd meg a legjobb helyet sütögetéshez Rákóczi Feri grilltérképén

Egy térképen összegyűjtve megnézhetjük az ország leghangulatosabb tűzrakó helyeit, hogy mindig legyen biztos helyünk a sütögetéshez. Bármerre is járunk Magyarországon, a Bonduelle és Rákóczi Feri térképén a legeldugottabb zugot is megtalálhatjuk. Megúszhatjuk a tömeget, kellemes családi időtöltés vár ránk a természetben.

Lassan itt a nyár, és vele együtt a grillezés főszezonja is. Persze nemcsak otthon lehet jobbnál jobb falatokat sütni, hanem a természetben is. Nincs is jobb, mint egy kiadós túra után leülni a tűz köré és sütögetni.

A grilltérkép / Forrás: Bonduelle

Igazi nyári program

Családok, barátok, munkatársak egyaránt vágynak most mindennél jobban a négy fal helyett a természetbe, így a Bonduelle olyan tűzrakóhelyeket gyűjtött össze egy térképre, amelyek országszerte biztosítanak felhőtlen kültéri szórakozást a kezdő és profi grillezőknek egyaránt.

A térképen nem csupán a sütögetésre alkalmas pontok tűnnek fel hazánk legkülönbözőbb részein, hanem Rákóczi Feri grilltippjei, valamint általános tűzrakási tanácsok is segítenek minket a tervezésben.

Járd be az egész országot

A hiánypótló grilltérképre gondos válogatás után 6 Pest megyei és 50 vidéki tűzrakóhely került fel, amelyek olykor ismert és közkedvelt kirándulóhelyek mentén találhatók (mint például a Normafa egyik sütögető pontja), olykor pedig csendes, rejtett zugokat rejtenek (ahogyan például a velemi Kultúrák hegye tanösvény is).

Rákóczi Feri grill tippjei / Forrás: Bonduelle

Nyári ízek a természetben

Az aktuális tűzrakási szabályokat figyelembe véve a szabadtéri sütés során nemcsak nehéz, fűszeres grillhúsokat, de egészséges, finom és tápláló köreteket és salátákat is érdemes fogyasztanunk, főként, ha beköszönt a meleg, fülledt nyár.

A grillhúsok és kolbászkák mellé – vagy akár helyettük is – isteni grillzöldségeket készíthetünk, szuper salátákat üthetünk össze és egészen új ízvilágokat fedezhetünk fel.

A grilltérképet, valamint isteni grill recepteket a Bonduelle grill aloldalán találsz.

Címlapkép: Rákóczi Ferenc Facebook oldala

Címlapról ajánljuk

Így főzz a családnak elegáns karácsonyi menüt 10.000 forintból

Az idei évben mondhatni, eltolódtak a prioritások a karácsonnyal kapcsolatban: spórolni kell, visszafogni magunkat a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog, én személy szerint úgy vélem, hogy a korlátok mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Így született meg az alábbi olcsó karácsonyi menü is, amit kreatívan, mindössze 10.000 forintból főztem meg.

Lakos Benedek

További cikkek