Ezt eszi este 11-kor Medveczky Ilona, mégis káprázatos az alakja
Az egykori táncművész őszintén beszélt étkezési szokásairól.
NosaltyAz egykori táncművész őszintén beszélt étkezési szokásairól.
NosaltyHa kicsit idegesebb vagy, akkor bekapsz egy kis csokit? Ezzel könnyedén ördögi körben találhatod magadat.
NosaltySzinte hihetetlen, de állítja, hogy 17 éve nem evett egy falatot sem.
NosaltyAz internetezők nekimentek annak az anyukának, aki készételt kínált vacsorára a gyerekeinek.
NosaltyNaponta főzöl otthon, mégis jobban esik megenni egy tál gulyáslevest vagy rántott húst akkor, ha anyukád, a nagymamád, vagy éppen egy étterem szakácsa főzte? Nem véletlenül ízlik jobban az étel akkor, ha nem mi készítjük.
NosaltyVajon mennyi minden vezethető vissza a testünk kémiájából valójában arra, hogy mit eszünk? Erre keresi a választ egy nemzetközi kutatócsapat.
Stuth-Nagy NikiAz időjárás befolyásolhatja az étvágyadat, de az összefüggés nem annyira egyszerű, hogy ha hideg van, akkor éhesebb leszel.
Stuth-Nagy NikiA népszerű séfek és gasztroguruk is rajonganak ezért a tányérért, sőt nálunk, a Nosalty-nál is gyakran találkozhattok vele.
NosaltyA matek egyszerű a fogyás mögött, de más faktorok is beleszólhatnak abba, mennyire sikeresen dobod le a kilókat.
Stuth-Nagy NikiA bioritmusunknak nagy szerepe van abban, hogyan emészti meg a szervezetünk az ételeket.
Stuth-Nagy NikiTévézés közben majszolgatni szinte mindenki szeret, pedig van egy ok, ami miatt érdemes leszokni róla. Sajnos.
NosaltySok mindent el lehet szúrni az ebédelésnél – többek között azt, hogy mikor tesszük – , a kajakóma ugyanis rá tudja nyomni a bélyegét az egész napunkra.
Stuth-Nagy NikiHa veled is előfordult már, hogy evés után megfájdult a hasad, de nem értetted miért, most kiderítheted, mi lehet az oka.
NosaltyEgy nagy zabálás után az ember jobban érzi magát, ha elmegy, és „lesétálja”, amit megevett – nem mindig tesz jót azonban a szervezetnek az, ha ilyenkor a nyakunkba vesszük az utcákat.
Stuth-Nagy NikiNemcsak finomak együtt, keverékük a szív- és érrendszer egyik legjobb természetes támogatója is lehet. A hibiszkusz és a rooibos hatásairól:
Németh OrsiA levelek összeérése nemcsak esztétikai kérdés: a zsúfolt elrendezés betegségekhez, kártevők megjelenéséhez és a növények legyengüléséhez is vezethet.
Németh OrsiKonyhai alapismereteinkhez biztosan hozzátartozik a tojásfőzés, viszont amennyire egyszerűnek tűnik, éppen annyira sok buktatót rejt magában, főleg akkor, ha nem mindegy számunkra, milyen állagú tojást eszünk. Mai Napi Tippünkben eláruljuk, hogyan készíthetsz főtt tojást forró víz nélkül!
NosaltyA magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
Sokan automatikusan a szupermarketek polcainak mélyére nyúlnak, mert biztosra veszik, hogy ott frissebb, hosszabb szavatosságú árut találnak. Bár ez elsőre logikusnak tűnhet, a szokás több kellemetlenséget és rejtett következményt hordoz, mint gondolnánk.
Sokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...
A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...