Kékszőlőmagőrlemény

Kékszőlőmagból készített őrlemény, amely megőrzi a magban található jótékony hatású antioxidánsokat. A konyhában is sokoldalúan felhasználható, beltartalmi értéke hő hatására sem csökken jelentősen, így desszertek és kenyerek sütésekor is felhasználható.
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Az ünnepek már a nyakunkban lihegnek, töltött hús, sütemények illata száll, fahéj, szerecsendió lep el mindent körülöttünk. Szusszanjunk egy nagyot, és salátázzunk be, mielőtt nekivágunk a lakomáknak.
NosaltyNincs olyan családi esemény, melyről hiányozhat a rántott hús, így természetesen karácsonykor is ott a helye az asztalon.
NosaltySzinte hihetetlen, de Olaszországban azért engedtek ki egy rabot, mert úgy ítélték meg, hogy a rácsok mögött nem képes lefogyni.
NosaltyUgyan nem a legjobban várt fogás a karácsonyi menüsorban, mégis készüljön valamilyen ünnepi leves a nagy napra... vagy akár előtte is, ha épp boldog hangulatban találjuk magunkat.
Hallgass a testedre: mindig jelzi, ha probléma van. Most megtudhatod, mi az a 14 jel, ami arra utalhat, hogy az emésztőrendszereddel valami nincs teljesen rendben.
Nehéz lehet annak a kedvére járni, aki elutasítja a mai menüt: ne legyünk ilyenek, élvezzük inkább a burgonyával gazdagított bablevest, a gazdag polentapizzát és a lekvárral rétegezett kakaós süteményt.