Sóvirág

A sóvirágot (fleur de sel) a sók fejedelmeként szokták emlegetni, ez ugyanis a legkiválóbb minőségű tengeri só, amelynek egyedülálló íze bármilyen ételt különlegessé tesz. A tengeri sót a tengervíz lepárlásával nyerik és a kősónál jóval több, a szervezet számára értékes ásványi anyagot tartalmaz, így sokkal egészségesebb. A sóvirág a tengeri sónak azon, mindössze 4-5 százaléknyi része, amely a szárítómedencék vizének tetején csapódik ki és onnan kézzel gyűjtik be. A sóvirág természetesen fehér, rendkívül gazdag magnéziumban, kalciumban, jódban és nyomelemekben. A legjobb ízhatás érdekében a sóvirágot a főzés végén érdemes rászórni az ételekre, illetve saláták ízesítéséhez is kitűnően használható
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0.2 g
Nátrium
38758 mg
Kalcium
24 mg
Magnézium
1 mg
Vas
0.33 mg
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
24 mg
Vas
0.33 mg
Magnézium
1 mg
Nátrium
38758 mg
Cink
0.1 mg
Réz
0.03 mg
Mangán
0.1 mg
Szelén
0.1 µg
szénhidrát
víz
0.2 g
vitaminok
Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!
NosaltyHa nem bejgli, zserbó, aprósüti, habcsók vagy mákos guba, akkor tuti valamilyen mézes sütemény az, ami mellett sokan leteszik a voksukat karácsonykor. Mi már soroljuk is, mikben gondolkozzatok idén:
NosaltyMennyei ízházasság köttetik minden mustáros húsétel készítése során: ahogy a pikáns mártás rákaramellizálódik a csirkék, sertések, marhák felszínére, az tényleg utánozhatatlan.
NosaltyA vízkő a fürdőszobák réme...a penész mellett. Ha eleged van belőle, hogy minden csillogni hivatott felületen vízkőfoltok éktelenkednek, ezt az otthon tippet nézd!
Kiderült, melyik a vezetőség szerint a legforgalmasabb karácsonyi idősáv a Lidlben.
Nincs olyan családi esemény, melyről hiányozhat a rántott hús, így természetesen karácsonykor is ott a helye az asztalon.