Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojáspuding

Tojáspuding
Tojáspuding
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Türelem és kitartás kell az elkészítéséhez, de megéri.

A tojás lehetőleg legyen tanyasi, ezek szép sárgák és a mélyalmos különösen ízletes.

Sót ne használjunk csak a végén diszkréten.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Vasárnap reggelire egy kis Champagne-nyal az igazi.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vastagfalu fém keverőtálat fogunk, vízgőz fölé helyezzük, és a tojásokat a tejjel habverővel összedolgozzuk.
  2. Folyamatosan, lazán, de gyors mozdulatokkal a megadott mennyiséget kb. 20 percig dolgozzuk
  3. Mikor pudingszerű az állagal, a vajat hozzákeverjük.
  4. Tálaláskor a sóvirág és a friss petrezselyem mehet rá.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 884
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csonka Gergő

Mióta szakács: 2009.03.07.
29 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

lágy omlett, pudingszerű omlett petrezselyemmel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

352
tojássárgája 6 db
tojás 4 db
tej 0.5 dl
vaj 10 dkg
petrezselyem 0 ízlés szerint
sóvirág 0 ízlés szerint