Sertés virsli

Sertés virsli

Leírás

Pépesített sertéshúsból általában szójával és egyéb adalékanyagokkal készült húskészítmény, amit bélbe töltenek, és gyakran füstöléssel tartósítanak. A származása, elkészítése és fűszerezése alapján számos sertés virsli fajtát különböztetünk meg, például sertés húsból készül a közkedvelt frankfurti virsli is. A sertés virslit ehetjük sütve, főve, grillezve mustárral, kenyérrel, betekerhetjük baconbe, megtölthetjük sajttal, beburkolhatjuk tésztával vagy ehetjük hot-dogként, illetve számos levest, salátát vagy egytál ételt is ízesebbé, laktatóbbá varázsolhatunk vele.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

14 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

8 csodásan zöldellő, harsanó, mégis puha spárgás fogás a tavasz...

Bár az elmúlt hetekben csak néhány olyan nap volt, amikor igazán csodálhattuk a tavasz szépségét, afelől nem lehet kétségünk, hogy a spárgaszezon már javában tart! Nincs sok időnk kiélvezni ezt a csodás zöldséget, éppen ezért összegyűjtöttük a legfinomabb recepteket egy helyre, hogy neked már ne menjen el az időd a keresgéléssel.

Nosalty

További cikkek