Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A liba kevésbé húsos, csontosabb részeinek gyűjtőneve. Beleérthetjük a nyakat, szárnyat, szárnytőt, hátat, esetleg a belsőségeket - májat, szivet, zúzát.
Nagyon ízletes levesek készíthetők belőle, illetve rizses, káposztás ételek. 
fotó: David Alan Grier
http://chocolateglutton.com
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben. A nyers és a főtt libahús is jól bírja a fagyasztást.

libaaprólék alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!