Kárász

Kárász

Leírás

A pontyfélék családjába tartozó, nagypikkelyű, ízletes, de kissé szálás húsú, édesvízi hal. Hazánkban két faja él: a (képen is látható) ezüstkárász és a széles kárász.

Mikor vegyem

Nyáron.

hogyan tároljam

A hűtőben tartott friss kárászt egy napon belül használjuk fel, a fagyasztottat 3-4 hónapon belül.

14 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Ne tedd a nyers krumplit a hűtőbe: kampány indul az...

Valószínűleg volt már olyan, hogy elgondolkodtunk a boltban, vajon biztonságos-e az étel, amit veszünk, miből van a csomagolása, honnan származik, vagy hogy mit jelentenek az E-számok a címkéjén. A bizonytalanságnak vége, van ugyanis egy honlap, ahol mindenre választ találunk.

Nosalty

További cikkek