Forrócsoki por

Forrócsoki por

Leírás

Forrócsokoládét nem csak kávézókban ihatunk, hanem otthon is elkészíthetjük. Kell hozzá kakaópor, étcsokoládé, cukor, vanília és még sokféleképpen variálható a lista vége, mert a forró csokiba sok mindent beletehetünk ízlés szerint. Egyszerűbb megoldás a boltban leemelni a polcról a kész forrócsoki port, amit már csak forró tejjel kell elkeverni. A termékek skálája igen széles, a bio poroktól kezdve a fogyókúrásig mindenféle kapható.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Forrócsoki por

fehérjetartalom

3 g

zsírtartalom

1 g

szénhidráttartalom

20 g

víztartalom

0 g

gramm forrócsoki por?

Top ásványi anyagok

Nátrium

160 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

3 g

Zsír

telített zsírsav

1 g

ásványi anyagok

Nátrium

160 mg

szénhidrát

rost

1 g

cukor

17 g

vitaminok

11 találat

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...