r
Nosalty Logó

Nutellás forró csoki

NS
Nutellás forró csoki
adag
Idő
p
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Nutellás forrócsoki

452
Kalória
9.7g
Fehérje
46.3g
Szénhidrát
23.3g
Zsír
27.9g
Víz
34.2g
Koleszterin
1.8g
Élelmi rost
41.2g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Nutellás forrócsoki

Összesen 452 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Nutellás forrócsoki

Összesen 452 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Nutellás forrócsoki

Összesen 149 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    23.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    567.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    306 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    46.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    27.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 452 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    23.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    567.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    306 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    46.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    27.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 452 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    186.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    28 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    15.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    9.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 149 kcal

Elkészítés

Nutellás forrócsoki

  1. A tejet elkezdjük forralni.
  2. Amikor elkezd buborékozni, hozzáöntjük a kb. 2-3 ek forrócsoki mixet, és összekeverjük.
  3. Mikor szépen összekevertük, hozzáadunk annyi nutellát, amennyit szeretnénk (ízlés kérdése, én 1 evőkanállal használtam), majd ezt is összekeverjük.
  4. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, valamint a fahéjat (fahéjjal csak csínján, kevés is elég), összekeverjük, és levesszük a tűzről.
  5. Kiöntjük egy bögrébe, és tejszínhabbal, valamint kicsi bonbonokkal díszítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 p
  • Főzés ideje: 5 p

Egy héttel ezelőtt eljött a rossz idő, esett az eső, hideg volt, és elkezdődött az ősz. Imádom azt az érzést télen is, amikor kint vihar van, én meg bent az állatkámmal (nyuszi) az ölemben begubózok a pokrócomba a TV elé, vagy olvasok, és forró csokit szürcsölök. Nos, ez egy könnyű és praktikus forró csoki, és nagyon finom.

További receptek

Mojito

A Mojito egy klasszikus kubai koktél, alapja fehér rum, lime, barna cukor, friss mentalevél és szóda. Ezeket az alapanyagokat összekeverve a nyár folyékony frissességét kapjuk. Nem túl ...

Fekete Melinda

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...