Digestive keksz

Digestive keksz

Leírás

A digestive kekszek általában csökkentett szénhidráttartalmú termékek. Van tejmentes, gluténmentes, cukormentes változata is. Készülhet teljes kiőrlésű búzából, zabból, esetleg egyéb gabonából is, és van csokiba mártott és csokidarabos digestive keksz is. A digestive kifejezés emésztéskönnyítő hatására utal. Többféle gyártó termékei közül válogathatunk, ára magasabb, mint a fehérlisztből, cukorral készült kekszeké, de forgalmazónként változik. Finom és egészséges harapnivaló, alapanyaga lehet süteményeknek, tortáknak.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

25 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.