8 zöldségfasírt babból, cukkiniből, brokkoliból vagy gombából

Formáztál már fehér babból fasírtot? Hát gombából? És brokkoliból? A cukkinit már nem is említjük! Mindet próbáld ki! Zöldségfasírtokat mutatunk, lesd meg őket:

Ha befasírtoznál, de ezúttal nem feltétlen húsból, szavazz a zöldségfasírtra. Sülhet brokkoliból, gombából, cukkiniből, olajban és sütőben is, a lényeg, hogy ropogjon és sok legyen belőle. Zöldségfasírtok, sorakozó:

  1. 1.

    Napraforgómagos cukkinifasírt

  2. 2.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  3. 3.

    Egybesült lencsés gombafasírt

  4. 4.

    Cukkini habfasírt

  5. 5.

    Fehérbabos zöldségfasírt

  6. 6.

    Reform tökmagos cukkinifasírt

  7. 7.

    Lupinifasírt sok zöldséggel

  8. 8.

    Egyben sült tavaszi zöldségek

Még több zöldségfasírt itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek