10 sült hal (nem csak) a hagyományos karácsonyi menübe

A pontypatkón kívül is van élet, ha ünnepi halételekről van szó! Diós vagy kukoricapelyhes bunda, fish and chips vagy roston lazac változatos, csodás köretekkel! Válasszatok innen sülthal-receptet karácsonyra!(x)

  1. 1.

    Rántott ponty kukoricapelyhes bundában

    Ebben a receptben a klasszikus karácsonyi halfajta, a ponty kapott különleges, kukoricapelyhes bundát. Mellőle már csak az ecetes/majonézes krumplisaláta hiányzik!

  2. 2.

    Fish and chips Dacotától

    Hagyományos angol halétel ropogósan puha bundában, isteni mártogatóssal. Próbáljátok ki!

  3. 3.

    Rántott hekkfilé

    A nyári rántott hekkek hangulata egy karácsonyi tányéron...kettő az egyben, dupla öröm!

  4. 4.

    Szezámmagos rántott ponty

    Dobjuk fel a sima panírt némi szezámmaggal! Menjen hozzá olyan köret, amit a legjobban szeret a család: sült vagy tepsis krumpli, rizs, majonézes kukoricasaláta.

  5. 5.

    Korianderes sült keszeg cukkinisalátával

    Különleges fűszerezés, különleges köret, nem mindennapi halválasztás. Próbáld ki ezt a receptet, ha újítanál!

  6. 6.

    Thai halpogácsa

    Nem kell ragaszkodni a megszokott ízvilághoz. Ha nyitott vagy a nemzetközi konyhákra, ez lesz a te tuti befutó halrecepted!

  7. 7.

    Mandulás-rántott hal, burgonyapürével

    A halacska bundáját mandulával turbóztuk, hogy véletlenül se lehessen rásütni erre a fogásra, hogy unalmas!

  8. 8.

    Diós bundában sült hal paradicsomos zöldségkörettel

    Ünnepi diós bunda, 100%-os karácsonyi ízvilág. A citrom mellőle elmaradhatatlan!

  9. 9.

    Rántott tilápiafilé zöldségekkel

    Puha húsú tilápia zöldségekkel, a könnyed és gyomorbarát fogások jegyében.

  10. 10.

    Roston sült vadlazac filé padlizsánnal

    Előkelő vadlazac ezúttal padlizsánnal, de a zöldség ízlés szerint változtatható.

Válaszd a főzéshez, sütéshez a Vénusz 100% első préselésű finomított étolajakat! Tudj meg többet a Vénuszról ITT.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Hiába nem néz ki jól egy sütemény, az íze a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Májusban Szakál Benjámint ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Benjámin!

Nosalty

További cikkek