Változtass az idei karácsonyi menün!

Vannak a megszokott fogások, amelyeket egyszerűen kár lenne lecserélni, és vannak azok, amelyeket érdemes felújítani. Íme, pár ötlet!

Lencseleves, töltött káposzta és társaik, ez az általános menü nálunk, de melyek azok, amelyeket érdemes új értelmezésben tálalni és mi az, amin semmi esetre sem változtatnánk? Új és régi receptek a karácsonyi terítéken, döntsd el Te, hogyan és milyen sorrendben készíted el a három nap alatt!

  1. 1.

    Téli caprese

  2. 2.

    Csípős töltött tojás

  3. 3.

    Tormás-citromos krumplisaláta

  4. 4.

    Vöröslencseleves kolbász-chipsszel

  5. 5.

    Toszkán göngyölt hús

  6. 6.

    Karácsonyi egybesült fasírt

  7. 7.

    Töltött káposzta gazdagon Grétitől

  8. 8.

    Eszméletlen sajtos golyók

  9. 9.

    Tokajis libamáj

  10. 10.

    Csokis-vaníliás csodakuglóf

  11. 11.

    Almás kosárkák a muffinsütőből

  12. 12.

    Zöldséges húsgolyók a sütőből

  13. 13.

    Félig csokis kandírozott narancs

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket, sok szuper ajándékot és boldog új évet kívánok!

Gréti

Címlapról ajánljuk

„Mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért, és az ételekhez...

Régi-új együttműködés vette kezdetét december elején a BudaParton, mikor megnyitott a SHO restaurant, bar & cafe. Koltai Gábor, akinek a nevéhez kötődik a Vigyázó Ferenc utcai MÁK restaurant és a SHO BEACH, Budapest első természetes vízi strandja is, új helyett nyitott Budapest egyik dinamikusan fejlődő részében, és újra Huszár Krisztiánnal várják a magas minőségű bisztrókonyhára vágyó közönséget. Hogy sikerült a nyitás? Mi különbözteti meg a három Michelin-csillagos éttermet a csillag nélkülitől? Mi hiányzik a magyar gasztronómiai palettáról? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk.

Nosalty

További cikkek