Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!

A sok aprósütemény mellé most készüljön egy húsvéti torta is az ünnepre! Ha szeretnéd, hogy még nyuszisabb legyen, akkor rakj kis marcipánrépákat a húsvéti tortádra!:

 1. 1.

  Tiramisu torta

 2. 2.

  Legegyszerűbb répatorta

 3. 3.

  Békebeli puncstorta

 4. 4.

  Majdnem eredeti Sacher torta

 5. 5.

  Métereskalács-torta

 6. 6.

  Hatlapos Eszterházy-torta

 7. 7.

  Lúdlábtorta rumos meggyel

 8. 8.

  Legkrémesebb sajttorta

 9. 9.

  Gesztenyés sajttorta

 10. 10.

  Espressós-csokoládés sajttorta

Még több húsvéti torta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?