TOP 9 rezgő kocsonyarecept

A kocsonyát vagy szereti valaki, vagy sikítva menekül előle. Na, aki az előbbi táborba tartozik, annak kedvezünk most válogatott kocsonyareceptjeinkkel.

A karácsonyi téli hideg csípős időszak egybeesik a disznóvágások idejével is, sokak nagy örömre. Ilyenkor - beleértve a szilvesztert is - az egyik jellegzetes, az ünnepi asztalon is gyakran szereplő étek a kocsonya. Bevalljuk, nálunk a szerkesztőségben csak Andris, drága jó főszerkesztőnk szereti, de ez nem tartott minket vissza a toplistától. Ha Ti is rajongók vagytok, szemezgessetek kedves olvasóink receptjeiből!

 1. 1.

  Cifra kocsonya

 2. 2.

  Falusi kocsonya füllel és csülökkel

 3. 3.

  Kocsonya tepsiben

 4. 4.

  Szárnyas kocsonya

 5. 5.

  Zöldséges kocsonya

 6. 6.

  Sertéskocsonya sok zöldséggel

 7. 7.

  Magyaros sertéskocsonya

 8. 8.

  Kocsonya Gabys konyhájából

 9. 9.

  Kocsonya sertéspofával és -füllel

Olvastad már?

A kocsonya

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.