Top 7 rántott sajt

A karácsonyi nagy családi összejövetelek előtt tartsunk néhány húsmentes napot. Készítsünk rántott sajtot, ezt kicsik és nagyok egyaránt kedvelik.

Aki igazán szereti a rántott ételeket, azt nem zavarja, hogyha olajban sütik kedvencét. Aki viszont vigyáz vonalaira, vagy csak próbál kevésbé olajosan sütni, annak ott van a sütő, mint a rántott sajt elkészítésének egy másik lehetősége. Az alábbi kis összeállításban mindenki megtalálhatja a neki legkedvesebbet: sonkába göngyöltet, zabkorpával borítottat, golyóba formáltat egyaránt.

 1. 1.

  Camembert sajt diós panírban, áfonyával

 2. 2.

  Rántott sajtgolyók

 3. 3.

  Rántott sajttekercs

 4. 4.

  Sütőben sült rántott sajt

 5. 5.

  Zabkorpás rántott hús és sajt brokkolipürével

 6. 6.

  Almával töltött camembert

 7. 7.

  Sonkába rejtett hamis rántott sajt

Olvastad már?

Legjobb bejgli készítési praktikáink

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.