TOP 10 maradékmentő recept, amivel semmi nem vész kárba

A több napos ünneplés nemcsak jó emlékeket, de megannyi maradékot is hagy maga után: ezeket pedig felhasználhatjuk okos módon, hogy a két ünnep köztt ne (vagy csak minimálisan) kelljen vásárolni.

  1. 1.

    Leveszöldség fasírt

  2. 2.

    Maradékmentő libahúsos linguine

  3. 3.

    Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

  4. 4.

    Strata, a maradékmentő olasz kenyérrakottas

  5. 5.

    Burgonyás-kolbászos pogácsa maradék krumplipüréből

  6. 6.

    Gyors maradékmentő csirkehúskrém

  7. 7.

    Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval

  8. 8.

    Light tésztasaláta csirkemellel

  9. 9.

    Lazacos-pestós tésztasaláta

  10. 10.

    Maradékmentő kókuszgolyó

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek