Top 10 fantasztikus saláta eperrel

Süti, joghurt, turmix, gyümölcsleves - ez oké, ez megvan eperből. Azonban fogyókúránkba saláta formájában is szuperül beilleszthető, próbáljátok ki!

Édes-krémes gyümölcsleves, turmix vagy házijoghurt, túrókrém vagy sütemény, mind-mind megszokott formái az eper fogyasztásának. Fogyókúránkba azonban saláta formájában is beilleszthető - édes, karakteres íze nagyon jól harmonizál a kesernyés-csípős rukkolával, a sós sajtokkal, a sonkával!

Különleges epres salátákra mutatok most 10 példát, használjátok ki az eperszezont, és készítsétek el az alábbi saláták valamelyikét vacsorára még a héten!

Olvasd el!

Eper - nem csak finom, egészséges is!

 1. 1.

  Epersaláta rukkolával és lazaccal

 2. 2.

  Piros-zöld saláta

 3. 3.

  Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel

 4. 4.

  Juhtúrós-epres rukkolasaláta

 5. 5.

  Narancsos-epres cikóriasaláta

 6. 6.

  Kecskekrémsajtos madársaláta eperrel

 7. 7.

  Epres-csirkemelles saláta balzsamöntettel

 8. 8.

  Epres spárgasaláta

 9. 9.

  Epres rukkolasaláta

 10. 10.

  Epres saláta halloumi sajttal

Címlapról ajánljuk

Így hatnak a színek az érzelmeinkre és az egyéniségünkre

A színek képesek érzelmeket kiváltani és meghatározni a hangulatunkat. Bátran állíthatjuk, hogy egyéniségünk társalkotói. Színek. A divat alapelemei, születésünk napjától velünk vannak, és a pszichológusok szerint óriási hatással vannak a napi hangulatunkra. Mégis joggal kérdezzük: mi a kapcsolat a színek és az érzelmek között? A jól megválasztott színek növelik önbecsülésünket? Hogyan kombinálhatjuk őket az öltözködésben, hogy időtálló ruhatárat hozzunk létre?

Nosalty

További cikkek