15 tojásos recept húsvétra

Most aztán rátok bízzuk a választást, de nem lesz egyszerű, mert igazán fantasztikus húsvéti tojásos receptek következnek:

Tojásos húsvéti receptek: tojáslevestől a kalácson át a pitéig, sőt, klasszikus kaszinótojás is remekel ebben a csodás szelekcióban! Tojásimádók, sziasztok, a húsvét a ti ünnepetek! Válasszatok zamatos, tojásos húsvéti receptjeink közül:

 1. 1.

  Nyerő kaszinótojás

 2. 2.

  Torta Pasqualina, a keresztény, tojásos csodapite

 3. 3.

  Újburgonya-saláta házi majonézzel

 4. 4.

  Húsvéti croque madame

 5. 5.

  Kapros-majonézes újburgonya-saláta sült hagymával

 6. 6.

  Skót tojás Dacota konyhájából

 7. 7.

  Holstein szelet csirkemellből

 8. 8.

  Momofuku szójaszószos tojásai

 9. 9.

  Rusztikus tojásos nokedli sonkával és tavaszi salátával

 10. 10.

  Currys töltött tojások

 11. 11.

  Tojássaláta

 12. 12.

  Delux retró szendvics

 13. 13.

  Klasszik tojásleves

 14. 14.

  Húsvéti quiche

 15. 15.

  Stefánia vagdalt, ahogy a Nagyi is sütötte

Még több húsvéti recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek