14 gazdag, színes és harsogós SALÁTA tavaszra

Majonézes, sokzöldséges, céklás, franciás, uborkás, diós, lencsés, tonhalas. Egy a közös mindben: alma is kerül beléjük!

  1. 1.

    Insalata di pollo ahogy Alízke készíti

  2. 2.

    Almás-kapros uborkasaláta

  3. 3.

    Emerald saláta avagy majdnem Waldorf saláta felturbózva

  4. 4.

    Kínaikel-alma-sültcukkini-saláta

  5. 5.

    Joghurtos szárzellersaláta pirított dióval

  6. 6.

    Nyers sütőtöksaláta Szotyitól

  7. 7.

    Zelleres-almás-diós-fetás saláta

  8. 8.

    Almás-mézes coleslaw

  9. 9.

    Almás-répás lencsesaláta

  10. 10.

    Rosolli, a finn céklasaláta

  11. 11.

    Tavaszi franciasaláta

  12. 12.

    Salat vinehret, azaz kapros céklasaláta lencsével

  13. 13.

    Martha Stewart kedvenc tonhalsalátája

  14. 14.

    Vörösáfonyás céklasaláta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk