12 ínycsiklandozó saláta, ami felér egy vitaminbombával
Ezekkel a fenséges salátákkal biztosan jól indul a heted!
NosaltyEzekkel a fenséges salátákkal biztosan jól indul a heted!
NosaltyNéha jól esik egy finom, könnyed saláta. Mutatjuk, idén melyeket készítettétek el a legszívesebben.
NosaltyHa van egy tonhalkonzerved otthon a spájzban, meg is vagy két főre: lehet belőle tészta, saláta, pizza, calzone, tortilla, gnocchi, gombóc, sós csiga, de akár kimchi is!
NosaltyA tonhalsalátákat számtalan módon lehet variálni, legjobb tulajdonságuk pedig, hogy igencsak laktatóak tudnak lenni a nyári melegben.
NosaltyA tonhalkonzerv megosztó, de tagadhatatlanul sokszínű alapanyag, amellyel sok gyors receptet elkészíthetünk. Nézzük, melyek ezek, tényleg van itt minden!
Lakos BenedekMajonézes, sokzöldséges, céklás, franciás, uborkás, diós, lencsés, tonhalas. Egy a közös mindben: alma is kerül beléjük!
NosaltyTonhalsalátát készíteni nem nagy ördöngösség, néhány plusz alapanyaggal kiegészítve azonban tényleg világszínvonalú reggelit vagy vacsorát tudunk készíteni. Most Martha Stewart receptjét hoztam el nektek, aminek a hal mellett az alma, a bazsalikom és a zeller is főszereplője lesz.
Hering AndrásA Tonhalfutár jóvoltából hat teljesen különböző ízvilágú tonhalsalátát kóstolhattunk meg. Nézzétek meg, melyik lett az abszolút kedvenc, aztán kóstoljátok meg, és Ti is válasszátok ki a sajátotokat! (x)
HirdetésTonhalsaláta: gyorsan összedobható, finom, és még kalóriában sem sok. Ha nem akarsz ma sokat bajlódni az ebédeddel, akkor ezek a salátareceptek tökéletesek számodra.
NosaltyFelfrissít, tele van zöldséggel, fehérjével, ennek ellenére nincs benne sok kalória. Na mi lehet az? Hát persze, hogy a tonhalsalátára gondoltunk!
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.