13 puhára sült szaftos tarja, melynek minden falatja élvezet

Süss ma egy finom tarját, mert megérdemled! Ha húst ennél, akkor hagyd most az unásig ismételt csirkét, kerüljön ma masszív cigánypecsenye vagy konfitált mustáros tarja az asztalra!

A tarja azért szuper választás, mert kiváló minőségű hazai sertéshús áll rendelkezésünkre, és ez a legszaftosabb része az állatnak: süssük a tarját sütőben, serpenyőben, forrólevegősben, tuti, hogy isteni lesz!

Még több tarjarecept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...