9 krémes zöldséges kenőke a szendvicsedre

Csicseriborsó, metélő- vagy lilahagyma, avokádó, padlizsán, cukkini, brokkoli, bab, van itt minden! Krémesítsd kefirrel, joghurttal, sajttal, tejföllel, amivel szeretitek, és mehet is a pirítósra!

  1. 1.

    Joghurtos cukkinikrém

  2. 2.

    Tavaszi medvehagymás túrókrém

  3. 3.

    Tejmentes avokádókrém majonézzel

  4. 4.

    Csípős vörösbabkrém paradicsom kockákkal

  5. 5.

    Brokkolis krémsajt

  6. 6.

    Petrezselymes-újhagymás tojáskrém

  7. 7.

    Babhummusz

  8. 8.

    Tökmagkrém light

  9. 9.

    Füstöltpaprikás padlizsánkrém

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek