szendvicskrém

Bárhol elhozzák a balatoni nyárérzést a Tihany új szendvicskrémei

Ha azt a szót halljuk, Tihany, valószínűleg eszünkbe jut a Balatonba nyúló gyönyörű félsziget és annak mesés települése, valamint a lágy és karakteres camembert. Nem véletlen ez, hiszen a Tihany márkájú sajtok évek óta magas minőséget képviselnek a boltokban, szeretjük őket hazavinni reggelire, ebédre, vacsorára. Most pedig egy újabb finomságot is leemelhetünk majd a polcokról: a légiesen könnyű, istenien gazdag Tihany Friss szendvicskrémeket, amelyekkel bárhol a Balaton partján érezhetjük magunkat.

Nosalty

Húsvéti kedvencek – újhagymát csempészünk minden fogásba

Minden ünnepkörnek, így a húsvétnak is megvannak a maga tradicionális fogásai, alapanyagai. Ezeket általában minden évben a megszokott módon készítjük el, amivel persze semmi probléma nincsen. Azonban egy kis kísérletezés még soha nem ártott senkinek. Nem kell újra feltalálnunk a spanyolviaszt, épp elég, ha egy kicsit szabadon engedjük a fantáziánkat, és kedvünkre alkotunk. Ez a cikksorozat ebben nyújt segítséget.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!