8 kétség kívül izgalmas SPÁRGÁS főétel, mert jön a szezon

A rövidke tavaszi szezon talán legizgalmasabb alapanyaga, mely az utóbbi években tényleg dobogós kedvenc szinten minden konyhában. Drága, igen, ez igaz, szóval adjuk meg a módját, ha végre vele főzhetünk, süthetünk!

  1. 1.

    Parmezánkrémes spárgarizottó

  2. 2.

    Tízperces eper-spárga saláta

  3. 3.

    Ricottagnocchi spárgával és spenóttal

  4. 4.

    Spárgás-serrano sonkás frittata

  5. 5.

    Spárgamimóza (Asparagus Mimosa)

  6. 6.

    Gyors spárga tempura

  7. 7.

    Spárgás leveles pizza

  8. 8.

    Tavaszi spárgás bavette

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek