9 sós, zöldséges vagy húsos kence neked uzsonnára

Reggeli, tízórai, uzsi, vacsi? Mindegyikre pompás lesz az alábbi 9 kencerecept, zöldségeset és húsosat is mutatunk!

  1. 1.

    Villámgyors fetakrém olajbogyóval

  2. 2.

    Sültsárgarépa-krém

  3. 3.

    Tojásos-csirkehúsos pástétom

  4. 4.

    Padlizsánkrém egyszerűen

  5. 5.

    Tízperces guacamole

  6. 6.

    "Illatos"-zöldfűszeres juhtúrókrém

  7. 7.

    Brokkolipástétom

  8. 8.

    Hummusz alaprecept és hummusz-variációk

  9. 9.

    Csirkehúsos pástétom

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek