A 11 legfinomabb étel sertéskarajból, aminél biztos a repeta

Sertéskarajból rosszat sütni vagy főzni nem lehet, mutatunk 11 elképesztően finom, utánozhatatlanul jó receptet, melyet érdemes kipróbálnotok.

  1. 1.

    Lacikrumpli újratöltve

  2. 2.

    Tejben főtt sertéskaraj zsályával (Maiale al Latte)

  3. 3.

    Tökéletes Holstein szelet

  4. 4.

    Juharszirupos-whiskeys sertéskaraj színes, marinált grillzöldségekkel

  5. 5.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  6. 6.

    Tökéletes rántott hús

  7. 7.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  8. 8.

    Fűszeres kolbásszal töltött karaj

  9. 9.

    Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj

  10. 10.

    Gombás-sajtos tepsis hús újhagymával

  11. 11.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek