Reggelik, melyeket egy séf soha nem enne étteremben

Ha valakiben, egy séfben biztosan bízhatunk, ha arról van szó, mit éri meg és mit nem étteremben rendelni reggelire.

Az utóbbi időben hatalmas divat lett elmenni egy étterembe vagy reggeliző helyre, és ott elfogyasztani a nap első étkezését. Az insider.com-nak most egy séf, Lizzy Briskin árulta el, melyek azok a fogások, amelyeket sosem rendelne reggelire.

Avokádós pirítós

A séf szerint az avokádós pirítós kivétel nélkül mindig túl van árazva, így sokkal tanácsosabb otthon elkészíteni. Ezzel rengeteget spórolhatunk, ráadásul úgy variálhatjuk, ahogyan mi szeretnénk.  

Avokádós toast buggyantott tojással

És íme a recept, amelynél kevés egyszerűbbet találunk vasárnap reggelire. Négy hozzávaló, kis odafigyelés, és az egyik legjobb tavaszi, szinte hivatalos Húsvéti reggelit ehetjük a ...

Omlett

Lehet, hogy ez egy kicsit fura, de ha nem tudom, hogy a tojások pontosan hogy lettek elkészítve, nem rendelek omlettet reggelire. Nem mindenhol úgy csinálják, ahogy én szeretem, ezért azt javaslom, hogy ha speciális igényeid vannak, hagyd ki a tojásételeket, mert nem biztos, hogy a te értelmezésedben is ugyanazt jelenti a félig lágy, mint nekik

– tanácsolja Briskin.

Krémesen lágy, hajtogatott rántotta

Az egész nap reggelizni vágyók receptje következik. Az ausztrál stílusú specialty kávézók kínálatának az egyik legnépszerűbb étele az úgymond „hajtogatott” vagy „gyűrött” ...

Rókagombás omlett

Többször írtam már nektek gombás fogásokról. Egyrészt mert szezonja van, másrészt mert roppantul imádom. De, hogy ne csak mindig tésztával, vagy rizzsel egyem, kitaláltam, hogy milyen ...

Bagel

A valódi bagel egy igazi műalkotás Lizzy szerint, így csak olyan helyen hajlandó enni, ahol kifejezetten erre specializálódtak. Ezért az éttermekben általában vagy angol muffint vagy pirítóst választ.

Joghurt

A joghurt ugyanaz, mint az avokádós pirítós: otthon sokkal olcsóbban ki tudod hozni. Ráadásul, valljuk be, hogy ezt bárki el tudja készíteni. Ha már házon kívül reggelizel, próbálj ki valami merészebbet, különlegesebbet.

Palacsinta

A sima egyszerű palacsinta nem egy nagy etvasz, valljuk be. Ha teheted, és az étterem kínálatában szerepel, akkor válassz olyat, melyen több feltét is szerepel. Esetleg olyat, mely olyan alapanyagokkal van felturbózva, amiket nehéz lenne beszerezni.

Vegán amerikai palacsinta

Legkedvesebb desszertünk, a vasárnapi brunchok koronázatlan királya ezúttal vegán verzióban villant! Az amerikai palacsintáért nem véletlenül vagyunk oda, mert bár tölteni-felcsavarni ...

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Spórolásban nagyok vagyunk!

Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...