étterem

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Nosalty

7 gyerekbarát étterem, ahol tényleg szeretettel várják a kicsiket

A kisgyerekes családoknak óriási plusz pont, ha egy vendéglátóhelyen gondolnak a kicsikre. Kedves gesztus a gyerekmenü, a papír és színes ceruza, és kisebb paradicsom, ha van játékokkal felszerelt gyereksarok és a kertben játszórész. 7 olyan budapesti éttermet ajánlunk, ahol remek konyhát visznek, és az ars poeticájuk része a család- és gyerekbarát vendéglátás.

Nosalty

Ebédmenük 5000 forint alatt, amiket imádnak a budapestiek

Az ebédmenü az egyik legjobb dolog, amivel egy étterem előrukkolhat. Megvillantani a konyha stílusát és a séf tudását, de olcsóbban és szolidabb adagokban, ami után visszatérhetünk a dolgos munkanapba. Legutóbb topéttermek ebédmenüit ajánlottuk, most pedig következzen 7 olyan hely, ahol kiváló ár-érték arányban lakhatunk jól ebédidőben.

Nosalty

7 isteni fogás 7 budapesti reggelizőben, ami berobbantja a napod

A brunch-ok, azaz villásreggelik itthon is feléledt kultúrája az egyik legjobb dolog, ami az elmúlt évtizedben a hazai gasztronómiában történt. Egy kis luxus, baráti, családi kötelékek megerősítője, ráadásul a jó reggelizőhelyeken mindenki a saját szájíze, ízvilága, étrendje szerint válogathat az édességektől a tojásételeken át a sok komponensből összeállított „nagyreggelikig”. Bemutatjuk aktuális kedvenceinket.

Nosalty

5 elragadó új hely az országban, az Alföldtől a Balatonon...

Meglepően sok hely nyílt az utóbbi időben Budapesten, de Magyarország távolabbi pontjain is találunk új éttermeket, reggelizőhelyeket, amiket érdemes megjegyezni magunknak. Éledezik az Alföld, új hely jelentkezett be egész éves nyitvatartással a Balatonon, és az Öreg-tó mellett is újabb ponton töltődhetünk egy tatai kirándulás alkalmával.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek