séf

10 gasztrointerjú, amit idén a legjobban szerettetek

Idén sem hagytunk titeket izgalmas és kihagyhatatlan gasztronómiai témájú interjúk nélkül. Egész évben olvashattátok séfekkel, sztárokkal, ismert gasztroarcokkal készült lebilincselő beszélgetéseinket, felelevenítjük most nektek a 2023-as kedvenceket.

Nosalty

„Szerintem a különutasság miatt szokták azt gondolni rólam, hogy nagyképű...

Dél és fél egy közé ad randevút, negyed egykor frissen, borotváltan, jókedvűen érkezik a Buja Disznók Budai egységébe. Jöttére felderülnek a pultok mögötti női arcok is. „Milyen jó a sminked! Estig bírja ez vajon?” – szól oda egy fiatal kolléganőnek. „Baj van, szomorú vagy?” – kérdezi a másiktól. „Ettél már valamit?” – ér el hozzám is. Már nem otthonról jön, és háromra megint máshol kell lennie. Egy csomó dolga van, és nemsokára születésnapja is lesz. A hetvenharmadik.

Balázs Barbara

„Egész életemben az étel közösségteremtő ereje motivált, nem a flancos...

Konyhakönyv címmel jelent meg Wossala Rozina útmutatója egy olyan otthonos, stabil alapokon álló saját konyha kialakításához, amiben kezdő és haladó háztartásvezetők egyaránt biztonságosan mozoghatnak. Miért döntött úgy, hogy belefog egy saját könyv megírásába, miért fontos, hogy ne mondjunk le az otthonfőzésről, és hol találkozik egymással egy profi konyha, egy hétköznapi háztartással? Többek között ezekről beszélgettünk Rozinával.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütikkel gyarapítsuk a recepttáraitokat.