8 gyönyörű recept, amiben a medvehagymáé a legjobb főszereplő díja

A tavasz első (ehető) hírnőke a medvehagyma, buja zöld leveleit érdemes rövid szezonjában mindenbe beletenni, az édességeken kívül, természetesen: mehet salátákba, kencékbe, rakottasokba, egytálételekbe, húsokra, fasírtokba, pestóba, tésztára is! Mutatunk pár gyönyörű, szemnek-szájnak kedves medvehagymás receptet!

Ne tétovázzunk, míg tart a szezon, vegyük elő a medvehagymánkat, amit a piacról/boltból beszereztünk, és haszáljuk bőkezűen, nagyvonalúan, nem törődve a fokhagymásan erőteljes illatokkal és ízekkel! Rakott krumplinak, tarhonyának, krémlevesnek, de leveles tésztának és pestónak is jóláll a tavasz egyik kedvence, a medvehagyma!

Kattints a galériára, és lesd meg aktuális, szépséges, medvehagymás receptgyűjteményünket:

Ha tovább inspirálódnál a receptek közt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tavaszi ötlet:

Címlapról ajánljuk

További cikkek