Ehető szivárvány vár ebben a sültzöldséges quiche-ben

A színes és változatos táplálkozás szó szerinti szintre emelkedik ezzel a zöldséges pitével. A tornyos quiche a lehető leglátványosabb alapanyagokat eresztette össze, hogy kiviruljon a tányérunkon az ehető szivárvány.

Ha tehetem, szeretek mindig szezonális és friss alapanyagokkal főzni, ilyenkor úgy érzem, hogy nemcsak táplálkozom, szükséget elégítek ki, hanem feltöltődöm, és tényleg valami hasznosat viszek be a szervezetembe, mindezek mellett pedig még élvezem is az egészet. Ennek a szenvedélynek néha vannak extrém fellángolásai, amelyek olyan ételek megalkotásában teljesednek ki, mint az alábbi quiche. A gyakran mellőzött vagy lenézett gyökérzöldségek lenyűgöző színanyagokkal vannak tele, amiket pazarlás lett volna nem összeereszteni: így, egymás mellett a hatás talán még erősebb, a quiche szeletei elkápráztatnak, hívogatnak, hogy ha már úgyis itt vagy, harapj egyet a szivárványba! Megteszed?

Nézd meg a quiche elkészítését képeken is, kattints a lépésekért a galériára!

Itt a sültzöldséges szivárványquiche teljes receptje, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Fotók és recept: Lakos Benedek

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ízes-izgalmas recept, amit érdemes kipróbálni:

Címlapról ajánljuk

További cikkek