11 rakott cukkini, amiből több napra is futja majd

Készüljön rakott cukkini ebédre, mert szeretjük, mert húsosan és mentesen is megállja a helyét, mert ropogós a teteje, és mert szaftos a közepe, no meg persze azért is, mert megúszhatjuk vele több napra előre a főzést. Kell ennél több?

A rakott cukkini bármikor egy valid ebédopció: szerencsére a zsenge zöldséget bármikor be tudjuk szerezni (gyakran egész jutányos áron), mellé pedig már csak néhány egyszer hozzávaló szükséges, hogy megszülethessen az éppen aktuális rakott cukkini. Hogy éppen húsos, sajtos, vegetáriánus vagy más izgalmas verzió lesz, azt mindenki maga döntheti el.

 1. 1.

  Rakott cukkini darált hússal

 2. 2.

  Húsmentes cukkinilasagne szaftosan

 3. 3.

  Cukkinilasagne

 4. 4.

  Zöldségekkel rakott rizs gazdagon

 5. 5.

  Sajtos rakott zöldségek lecsókrém-mártással

 6. 6.

  Legegyszerűbb paradicsomos rakott cukkini

 7. 7.

  Ratatouille, azaz francia lecsó

 8. 8.

  Rakott cukkini hús nélkül

 9. 9.

  Kuszkuszos zöldség sütőben sülve

 10. 10.

  Húsos-paradicsomos rakott cukkini

 11. 11.

  Cukkinimuszaka

Még több rakott cukkini itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?