12 paprikás szaftban-szószban úszó étek, amitől elolvadunk

Szerencsénk van kis magyar gasztronómiánkkal, hiszen annyiféle és -fajta paprikás ételünk van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. A krémes-selymes szaftban úszó húsok, zöldségek és tészták méltán tartoznak kedvenceink közé: az alábbi receptek különösen.

Paprikás ételeinkből vaskos szakácskönyvet lehetne szerkeszteni: a csirkétől és sertéstől kezdve, az olyan zöldségeken át, mint a gomba, egészen a mindenféle alakú tésztákig rengeteg alapanyagot megúsztathatunk a legmagyarosabb szószban. Jöjjön hát az összeállítás kedvenc paprikás ételeinkről!

  1. 1.

    Paprikás krumpli kolbászropogóssal

  2. 2.

    Rizses-paprikás egytál marhahússal

  3. 3.

    Gombapaprikás Ana konyhájából

  4. 4.

    Sütőben sült csirkemell paprikás-tejszínes mártással

  5. 5.

    Libapaprikás juhtúrós nokedlivel

  6. 6.

    Paprikás burgonyaleves

  7. 7.

    Tökéletes paprikás krumpli

  8. 8.

    Paprikás húsgombócok

  9. 9.

    Paprikás csirke Vivkó konyhájából

  10. 10.

    Klasszikus harcsapaprikás házi túrós csuszával

  11. 11.

    Fenséges csirkepaprikás

  12. 12.

    Gombás paprikás szelet

Még több paprikás étel receptje vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk