12 paprikás szaftban-szószban úszó étek, amitől elolvadunk

Szerencsénk van kis magyar gasztronómiánkkal, hiszen annyiféle és -fajta paprikás ételünk van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. A krémes-selymes szaftban úszó húsok, zöldségek és tészták méltán tartoznak kedvenceink közé: az alábbi receptek különösen.

Paprikás ételeinkből vaskos szakácskönyvet lehetne szerkeszteni: a csirkétől és sertéstől kezdve, az olyan zöldségeken át, mint a gomba, egészen a mindenféle alakú tésztákig rengeteg alapanyagot megúsztathatunk a legmagyarosabb szószban. Jöjjön hát az összeállítás kedvenc paprikás ételeinkről!

Még több paprikás étel receptje vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek