16 válságbarát karácsonyi fogás, amivel elegánsan spórolhatsz

Igen, sajnos az idei karácsony nem olyan lesz, mint az előzőek. Persze az elszálló árak mellett is lehet ünnepelni, csak okosan kell intézni a bevásárlást és főzést. Az alábbi receptekkel pedig nem is fogjuk úgy érezni, hogy spórolunk.

  1. 1.

    Töltött fehér hagyma

  2. 2.

    Tejszínes-spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

  3. 3.

    Sajtos töltött sült krumpli

  4. 4.

    Sült karfiol tahiniszósszal

  5. 5.

    Almás-póréhagymás rakott burgonya

  6. 6.

    Fűszeres sütőtökkrémleves

  7. 7.

    Sokhagyma-krémleves

  8. 8.

    Szaftos toszkán csirke

  9. 9.

    Sütőben sült olasz fasírt marinara szósszal

  10. 10.

    Narancsos sertéskaraj

  11. 11.

    Töltött csirkecomb

  12. 12.

    Szilvamázas csirke

  13. 13.

    Fodros pozsonyi kocka

  14. 14.

    Galaktoboureko, a görög grízpite

  15. 15.

    Mákos-meggyes bögrés süti

  16. 16.

    Extra gyors szaftos mákos guba

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...