karácsonyi ételek

Ne szakadj meg idén karácsonykor, így oszd szét a házimunkát...

A karácsonyi nagy családi közös evések és vendéglátások egyrészt az év legkedvesebb és legörömtelibb pillanatai, ám ha egyetlen ember felelős az egész ünnepi ebéd vagy vacsora prezentálásáért, könnyen megkeseredhet az egész élmény. Idén engedjük kicsit ki a gyeplőt a kezünkből, és ne csak egyetlen ember főzze a karácsonyi menüt.

Szekeres Dóra

13 ünnepi fogás, amivel meglepheted a vegetáriánus barátokat

A karácsonyi vacsora egyszerre jelent hagyományt, jól ismert ételeket, azonban mindezekbe néha-néha befigyelhet egy kis újdonság is. Például a vegetáriánus barátaink kedvéért. És nem is kell olyan messzire nyúlnunk ezekért a húsmentes ünnepi fogásokért, abszolút nem fognak kilógni a karácsony klasszikus menüjéből.

Nosalty

Így lesz hibátlan a karácsonyi göngyölt húsod

Közeledik a karácsony, a legtöbben kezdik megtervezni az ünnepi menüt – ha a szenteste fogásai már biztosak is, a következő napokra, nagy családi vendégeskedésekre még jól jöhet pár ötlet, mint például a látványos és sokféleképp elkészíthető göngyölt húsfélék. Ezekhez adunk tippeket!

Szekeres Dóra

Így készítheted el a tökéletes karácsonyi panettonéd

A karácsony közeledtével egyre több helyen láthatunk Olaszországból importált panettonékat bedobozolva. Bár ezek az édes kenyerek előre elkészítve is finomak lehetnek, érdemes kipróbálni, milyen, ha magunk sütjük meg a finomságot, mert a házi meleg panettonénál nincs jobb!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek