Mit rejtsen a Mikulás zsákja?

Minden jót, piros almát, mogyorót… és azon kívül sok-sok házi finomságot. Idén te is saját készítésű édességekkel pakold meg a kiscsizmákat! Ötletekért tarts velünk!

A házi finomságokkal a csizmában mindenki jól jár: a gyermekek mindenféle adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes édességet habzsolhatnak, te pedig lelkiismeret-furdalás nélkül nézheted, ahogy nekiesik az aprónép a csomagnak.

Klasszikusok házi kiadásban

Örvendeztesd meg gyermeked a zsákba rejtett Túró Rudi, Sport szelet és müzliszelet saját készítésű hasonmásaival.

Kedvenc csokijaink sütiformában >>

Minden gyermek álma: sütinyalóka

Jó pár éve hódítanak a cake popok. Az őrület nem alaptalan, melyik gyermek ne rajongana a jópofa édességekért. Kár lenne kihagyni őket a zsákból.

Édes kis golyócskák

Bármelyikre is essen a sok recept közül a választásod, egy biztos: egyesével, celofánba csinosan becsomagolva, masnival átkötve nagy örömmel bontogatja majd ki a csemetéd, és tünteti el az egészet egyszerre.

Desszertgolyó-receptekért kattints a képre!

{ GALÉRIA = title:Desszertgoly%C3%B3k%20a%20kiscsizm%C3%A1kba, 0,1,2,4,3 }

Mézeskalács-figurák és ropogtatnivaló kekszek

Nem lenne teljes a zsák tartalma az illatos mézes kekszek nélkül, a csizmába szánt mézeskalácsokhoz használj mókás kiszúrókat. Az egészségesség jegyében pedig kerülhet még a csomagba valamilyen zabpelyhes keksz is.

Házi Mikulás-csomag Baklavariától >>

Ünnepi kalácsok az asztalon >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!