Mandulás sütemények karácsonyra

A mandulás sütemények tökéletes választások lehetnek karácsonyra, hiszen nemcsak ízletesek, hanem az elkészítésük is viszonylag egyszerű, így akár kezdő szakácsok is könnyedén megbirkózhatnak velük.

A mandulás sütemények ideálisak lehetnek az ünnepekre, mert pofonegyszerűen elkészíthetők, így az ünnepi készülődés stresszmentessé válik. Ezenfelül a gyerekek is imádják az édes mandulás ízt, így ezek a karácsonyi sütemények garantáltan elnyerik az egész család tetszését, és így örömteli hangulatot teremtenek az ünnepi asztal körül. Neked melyik mandulás sütemény lesz a kedvenced?

 1. 1.

  Roppant finom kínai mandulás keksz

 2. 2.

  Citromkrémes mandulás linzer

 3. 3.

  A legfinomabb hókifli

 4. 4.

  Ropogós mandulás kiflik

 5. 5.

  Fahéjas mandula

 6. 6.

  Mandulás-narancsos keksztorta

 7. 7.

  Mandulás moszkauer

Még több karácsonyi sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.