9 klasszikus, minden jóval telepakolt forró leves

Igazi klasszikusokat ajánlunk nektek, ezek az ízletes és húsban, zöldségben gazdag levesek csak szebbé tehetik az ember napját!

  1. 1.

    Jókai-bableves Gundel alapján

  2. 2.

    Magyaros gombaleves vajas galuskával

  3. 3.

    Betyárleves Tündér konyhájából

  4. 4.

    Tárkonyos csirkeraguleves Gerzsenyi Flórától

  5. 5.

    Klasszikus magyar gulyásleves

  6. 6.

    Babgulyás gazdagon

  7. 7.

    Becsinált leves, (majdnem) ahogy nagymamám készíti

  8. 8.

    Borsóleves csirkeszárnnyal

  9. 9.

    Klasszikus lebbencsleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek