Mit főzzek ma? Sajtos gombaleves, rakott padlizsán és túrós batyu...
Ma az első két fogáshoz rengeteg sajtot eszünk, a desszerttel pedig megidézzük a gyerekkort!
NosaltyMa az első két fogáshoz rengeteg sajtot eszünk, a desszerttel pedig megidézzük a gyerekkort!
NosaltyNem mindig fér bele az időnkbe a többórás levesfőzés, és legyenek akármilyen finomak is a hosszasan, gyöngyözve forralt hús- és zöldséglevek, néha be kell érnünk a gyorsasággal. Persze anélkül, hogy lemondanánk a fantasztikus ízekről.
NosaltySűrű, selymesen lágy, gombával készülő krémlevesekkel örvendeztetünk meg titeket.
NosaltyKrémesen vagy darabosan, egyéb zöldségekkel, vajgaluskával, pirítóssal, a gombalevest mindenhogyan kedveljük, mert olyan jó komfortos-házias-melengető.
NosaltySorozatunkban minden hónapban összegyűjtjük az aktuális kedvenc receptjeinket regisztrált szakácsaink fogásai közül. Töltsétek fel ti is legkedvesebb ételeiteket, és inspiráljátok egymást egész évben! Jöjjenek a szeptemberi kedvencek!
NosaltyHaladjunk az egyszerűtől a bonyolultig! Olyan mennyei magyaros leveseket mutatunk, amelyek közül mindegyik repetáért kiált.
NosaltyIgazán házias ízeket ajánlunk mára egy könnyen elkészíthető levessel, szaftos sertéspörkölttel és természetesen epres desszerttel.
NosaltyA nemszeretem ételek listáját sokaknál a gomba vezeti, pedig a kis kalapos igazán nem szolgált rá erre az ellenszenvre. Mindenesetre jöjjön most 10 olyan fogás, ami még a legnagyobb gombaelleneseket is meggyőzi majd, hiszen mindegyik olyan ízletes.
NosaltyA csiperkegomba egészen olcsó, univerzális, némileg semleges ízével pedig annyi fűszerrel kiegészíthető. Ezúttal levesekbe főztük bele, nézzétek csak!
NosaltyHiába a meleg, tavaszias idő, egy finom, meleg levesnek még most sem lehet ellenállni. Elképesztően finom ízvilágú, klasszikus és újszerű leveseket hoztunk nektek, amelyek közül mindet érdemes kipróbálni.
NosaltyA mai menü igazán könnyed fogásból áll, ugyanakkor bőségesen eltelít, így kiélvezheted a tavasz minden egyes percét a szabadban.
NosaltyMa egy igazán tartalmas menü készül. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek után nem leszel egy darabig éhes.
NosaltyKiadós ebédet ajánlunk nektek mára forró levessel, a világ egyik legjobb rakott krumplijával és természetesen egy őrülten jó palacsintás desszerttel.
NosaltyMég elég hideg van ahhoz, hogy egy forró leves jólessen a szabadban töltött idő után. Ezek a klasszikusok garantáltan felmelegítenek, ráadásul magukban is elég laktatóak.
NosaltyZárjuk a hetet egy igazán ütős ebéddel, ami után mind a tíz ujjatokat megnyaljátok. Ízes karalábéleves, szaftos pásztortarhonya és habos-csokis profiterol várja, hogy eltüntessétek őket.
NosaltyBebarnult guacamole? Mai napi tippünkből megtudhatod, mit kell tenned, hogy többet ne forduljon elő!
Szász NóriMiért esik majdnem ugyanannyira jól evésről beszélni, vagy épp olvasni, mint enni? Miért került ki a gasztronómia az irodalom fontos témái közül, és miért lenne fontos, hogy visszakerüljön? Egyedül jobb főzni, vagy társaságban, és vajon hogy változott a rézmozsár NDK darálóvá? Többek között ezekről is beszélgettünk Nyáry Krisztiánnal.
Kormos LiliA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Retró, hagyományos, klasszikus kedvencek várnak. Minden van itt, amire vágynál, ha a legkedveltebb húsvéti süteményekre ácsingózol. Melyik a favorit?
Bár még csak közelítünk a tavaszhoz, többen is elkezdhettek már dolgozni a nyári álomalak elérésén – ha gyakorlatban nem is, fejben már mindenképpen. A sikerhez persze számtalan faktor hozzájárul, de az biztos, hogy ha a napot megfelelően indítjuk, máris sokat tehetünk azért, hogy leszaladjanak a télen felszedett plusz kilók.