Mit főzzek ma? Lebbencsleves, paradicsomos-cukkinis csirke és túrós rétes a...
A mai menüben nagyon jó fogásokat ajánlunk, mellyel garantáltan jól laktok. Ebéd után ér egy kicsit pihenni!
NosaltyA mai menüben nagyon jó fogásokat ajánlunk, mellyel garantáltan jól laktok. Ebéd után ér egy kicsit pihenni!
NosaltyMai menünket a klasszikusok ihlették meg, épp ezért a menzáról is ismert finomságokkal érkezünk: lebbencsleves tésztával gazdagon, tojással a legfinomabb főzelék és kakaós csigák mini változatban. Ez a kínálatunk.
NosaltyKerüljön az asztalra egy fenséges lebbencsleves, egy jó nagy adag svéd húsgolyó és egy tepsi rácsos almás pite. Jó étvágyat hozzájuk!
NosaltyIgazi közönségkedvencek érkeznek! Hamisítatlan lebbencsleves, frenetikus vajbabfőzelék, vigyázat, fasírttal az igazi, és egy pillekönnyű túrógombóc.
NosaltyEgy igazi klasszikus lebbencsleves, egy különleges pásztorpite édesburgonyával és egy ellenállhatatlan házi zserbó vár ma. Jó étvágyatok kívánunk hozzájuk!
NosaltyMára egy kolbásszal turbózott lebbencslevessel, egy klasszikus túrós csuszával és kókuszgolyóval készültünk.
NosaltyImádni fogjátok a menüt, a lebbencsleves legfinomabb változata, a legropogósabb rántott karfiol és egy könnyed joghurtos süti is vár rátok.
NosaltyMára hoztunk három magyaros fogást: a leves kolbászos lebbencs, a főzelék kelkáposzta, a desszert pedig fahéjas almakarika.
NosaltyA levesek között is akadnak olyanok, amelyek nem terhelik le nagyon a pénztárcánkat, és szerencsére az időnket sem veszik el. Nézzük, melyek ezek, és főzzük meg az egyiket ebédre!
NosaltyIgazi lakomával készültünk mára: a lebbencslevest egy kis kolbásszal dobjuk fel, utána az egyik legfinomabb rakott hús jön, desszertnek pedig csokis-körtés süteményt kínálunk.
NosaltyKlasszikus lebbencslevest kínálunk, mely után, hogy ne nehezedjünk el, falatozunk egy kis cukkinis focacciát, végül a legkrémesebb sajttorta a jussunk.
NosaltyBár a nagy melegben nem eszünk sok forró levest, hetente vagy havonta egyszer még nyáron is jólesik egy-egy klasszikus.
NosaltyKönnyed ételeket ajánlunk a nagy melegre, persze a mai menüt nem lehet főzés nélkül megúszni, de igyekszünk olyan recepteket ajánlani, amelyekkel nem kell sokat állni a tűzhely felett.
NosaltySzeretjük, amikor a bográcsban autentikus magyaros ételek rotyognak, így a slambuc meg a lebbencsleves is nagy kedvencünk.
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Napi Tippünkből választ kaphatsz arra, hogy egészséges-e minden nap joghurtot enni!
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!