Mit főzzek ma? Lebbencsleves, paradicsomos-cukkinis csirke és túrós rétes a...
A mai menüben nagyon jó fogásokat ajánlunk, mellyel garantáltan jól laktok. Ebéd után ér egy kicsit pihenni!
NosaltyA mai menüben nagyon jó fogásokat ajánlunk, mellyel garantáltan jól laktok. Ebéd után ér egy kicsit pihenni!
NosaltyMai menünket a klasszikusok ihlették meg, épp ezért a menzáról is ismert finomságokkal érkezünk: lebbencsleves tésztával gazdagon, tojással a legfinomabb főzelék és kakaós csigák mini változatban. Ez a kínálatunk.
NosaltyKerüljön az asztalra egy fenséges lebbencsleves, egy jó nagy adag svéd húsgolyó és egy tepsi rácsos almás pite. Jó étvágyat hozzájuk!
NosaltyIgazi közönségkedvencek érkeznek! Hamisítatlan lebbencsleves, frenetikus vajbabfőzelék, vigyázat, fasírttal az igazi, és egy pillekönnyű túrógombóc.
NosaltyEgy igazi klasszikus lebbencsleves, egy különleges pásztorpite édesburgonyával és egy ellenállhatatlan házi zserbó vár ma. Jó étvágyatok kívánunk hozzájuk!
NosaltyMára egy kolbásszal turbózott lebbencslevessel, egy klasszikus túrós csuszával és kókuszgolyóval készültünk.
NosaltyImádni fogjátok a menüt, a lebbencsleves legfinomabb változata, a legropogósabb rántott karfiol és egy könnyed joghurtos süti is vár rátok.
NosaltyMára hoztunk három magyaros fogást: a leves kolbászos lebbencs, a főzelék kelkáposzta, a desszert pedig fahéjas almakarika.
NosaltyA levesek között is akadnak olyanok, amelyek nem terhelik le nagyon a pénztárcánkat, és szerencsére az időnket sem veszik el. Nézzük, melyek ezek, és főzzük meg az egyiket ebédre!
NosaltyIgazi lakomával készültünk mára: a lebbencslevest egy kis kolbásszal dobjuk fel, utána az egyik legfinomabb rakott hús jön, desszertnek pedig csokis-körtés süteményt kínálunk.
NosaltyKlasszikus lebbencslevest kínálunk, mely után, hogy ne nehezedjünk el, falatozunk egy kis cukkinis focacciát, végül a legkrémesebb sajttorta a jussunk.
NosaltyBár a nagy melegben nem eszünk sok forró levest, hetente vagy havonta egyszer még nyáron is jólesik egy-egy klasszikus.
NosaltyKönnyed ételeket ajánlunk a nagy melegre, persze a mai menüt nem lehet főzés nélkül megúszni, de igyekszünk olyan recepteket ajánlani, amelyekkel nem kell sokat állni a tűzhely felett.
NosaltySzeretjük, amikor a bográcsban autentikus magyaros ételek rotyognak, így a slambuc meg a lebbencsleves is nagy kedvencünk.
NosaltyA főtt sonka hódolói mellett húsvétkor illik azokra is gondolni, akik egyáltalán nem esznek húst. Mutatunk nektek pár olyan ötletet, amelyek nagyonis megállják a helyüket a tavasz legfontosabb ünnepén, és bár nem feltétlen vegánok, mindenképpen húsmentesek.
NosaltyEgy jó főzeléket mindig jó kanalazni, ha azonban laktózérzékenységgel küzdünk, akkor kicsit alakítani kell rajtuk. Szerencsére ez egyáltalán nem lehetetlen.
NosaltyNem tudni, hogyan, de valamiért minden kakaós sütemény olyan őrülten puha és szaftos marad napokig, hogy az ember teljesen eldobja az agyát minden egyes újabb harapásnál. Az alábbiak legalábbis mind ilyenek!
NosaltyFelhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!