Lepd meg a Valentinád egy vacsival!

Sokak szerint valójában a férfiak terepe a konyha. Uraim, ha máskor nem is, legalább Valentin-napon tessék kötényt kötni, és meglepni a Kedvest egy gyertyafényes vacsival! Ha a párunk...

...fitness-lady

Számolgatja a kalóriákat, és ügyel arra, hogy heti ötször tornázzon? Mutasad meg neki, hogy az egészség és a romantika mennyire jó páros!

...az édesszájú

Jelszava: a desszertnek külön rekeszt tartok fenn. Édességből, csokiból, sütiből képes dupla, esetleg tripla adagot enni. Talán éppen ettől ilyen édes...

...az egzotikumok rajongója

Úti célt is úgy választ, hogy minél több helyi specialitást kóstolhasson meg? Hozd el neki ma este az egész világot!

Még több Valentin-napi recept itt >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?